Gość Łukasz Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Witam, z powodu uderzenia w głowę miałem robione tk wszystko wyszło dobrze poza jednym zmiany zapalne w lewej zatoce szczękowej, poza tym w oknie kostnym bez patologii.Byłem u laryngologa, który stwierdził że tego się nie leczy i nic mi nie przepisał .Nie wiem co o tym myśleć tym bardziej że często bolą mnie zęby mimo że mam je zdrowe i właśnie po lewej stronie koło nosa czasami mam opuchnięte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Medicus Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Witaj! Tego typu zmiany, jeśli dają dolegliwości bólowe powinny być jak najbardziej leczone. Występowanie opuchlizny oraz ból zębów nie muszą być powodowane zapaleniem zatok. Warto jednak przeprowadzić dokładniejszą diagnostykę dolegliwości. Najbardziej rozsądnym rozwiązaniem wydaje się być wizyta u innego specjalisty laryngologii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi