Gość ewa Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Witam mam 2 pytania odnośnie znamienia 1: nie dawno po zdrapaniu jakiejś krostki urosła mi taka jakby brodawka podbarwiona krwią wypukła i taka większa co to może być i co mogę z nią zrobić? 2: mam znamię od urodzenia na dolnej części pleców tak jakby na wysokości pasa z tyłu na środku jest wielkości 5 groszówki brązowe i wypukłe nie boli jednak nie wiem co to jest i czy można to usunąć boje się to ruszać jednak trochę mi przeszkadza proszę mi jeszc napisać do kogo powinnam się z tym zwrócić do chirurga czy dermatologa? z góry dziękuje za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mat Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 najpierw do dermatologa - on obejrzy zmianę 1) koniecznie 2)jeśli przeszkadza to też doradzi wycięcie proszę się później zapytać gdzie poleca chirurga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karol Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Nie jestem specem alee z tego co mi wiadomo od czegoś takiego można dostać raka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dajana Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Witam i co byłaś u lekarza wiesz już co to jest zauważyłam że mam też coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Zobacz choroby człowieka zdjęcia http://www.bolimnie.com/galeria-chorob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi