Gość Radek Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Witam , ostatnie czasy bolal mnie serce od chodzenie (kuło) Teraz przestało dopiero boli przy większym wysiłku. OStatnie nocy poczułem lekki ból brzucha który przeniusł się na serce , klatke i brzuch.Nigdy mnie tak nic nie bolało ( jakby miało się coś ze mnie wyrwać) Trwało to przez godzine i nagle przeszło. Mam 15 lat , mało się denerwuje ale za to ciągle myje ręce nie wiem dla czego ( napewni nie przez zarazki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Medicus Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Witaj! Z pewnością konieczna jest głębsza diagnostyka Twoich dolegliwości. Mogą mieć związek z chorobami przewodu pokarmowego, układu sercowo-naczyniowego czy nerwowego. Niewykluczone również, że bóle mają podłoże psychogenne. Nie można tego jednak stwierdzić bez wykluczenia chorób o podłożu somatycznym. Powinieneś udać się na wizytę do swojego lekarza rodzinnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi