Gość Katarzyna Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Dzieńdobry. Mam 19 lat.Dwa lata temu miałam operację na przepuklinę pachwinową skośną prawostronną.Później usuwane narośla i guz z powstałej blizny pooperacyjnej.Moje pytanie jest następujące czy przepuklina może przejść na lewą stronę poniewaź od pewnego czasu odczuwam dyskomfort w lewej pachwinie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Medicus Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Witaj! Jak najbardziej możliwe jest wystąpienie przepukliny pachwinowej po drugiej stronie ciała. Nie można jednak tego ocenić bez badania lekarskiego. Wizyta w poradni chirurgicznej powinna rozstrzygnąć o obecności przepukliny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Katarzyna Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Bardzo dziękuję za udzielenie mi odpowiedzi.Może jestem zbyt wyczulona na tym punkcie ponieważ miałam już 3 operacje w tak młodym wieku ale w przyszłym tygodniu wybiorę się na wizytę do mojego lekarza prowadzącego .Jeszcze raz dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi