Gość Paweł Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Witam. Wczoraj gdy szedłem do kuchni *pstryknęło* mi coś w kolanie. Położyłem się spać z myślą, że w nocy nastawi mi się to co trzeba i będzie dobrze. Wstałem rano i nic. W moim kolanie można powiedzieć ( przynajmniej mam takie wrażenie ) coś lata. Noszę bandaż uciskowy. Był moment w którym miałęm wrażenie, że coś wskoczyło spowrotem, mogłem pedałować na rowerze bez bólu, ale po kilku godzinach znowu to samo. Jeszcze nie udałem się do lekarza. Dodam, że nic mnie nie boli, tylko mam wrażenie jakby coś tam latało. Przy jeździe na rowerze ( pedałowaniu ) odczuwam tylko lekki ból. A poza tym to nic mnie nie boli. O co może chodzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ratowniczka Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Możliwe że przeskoczyła Ci rzepka. Najlepiej udaj się do ortopedy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paweł Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 I co potem ewentualnie? GIps, operacja czy jakieś *nastawianie:, bo ja tam się na tym szczerze nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sebastian Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Ja miałem podobnie , może być uszkodzona łąkotka , bądź też zwyrodnienie stawu kolanowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sebastian Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Jeżeli miałbyś poważnie uszkodzoną łąkotke , to prawdopodobnie artroskopia , ale na początek zalecałbym rezonans magnetyczny , który wykaże wszystkie zmiany w kolanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi