Gość Zmartwiona Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Witam. Ginekolog przepisał mi czopki przeciwskurczowe ponieważ bolał mnie dół brzucha. Biorę je od 4 dni i został mi jeszcze jeden dzień lecz zauważyłam podczas podtarcia troszkę śluzu ciemnego. Co to może być? Martwię się ponieważ pierwszy raz tak mam jak i czopki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zmartwiona Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Przeciwrozkurczowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Madzia solarz Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Ja mam tak samo mam 12 lat i gdy mama wkłada mi czopki w pupe to się z załatwiam to na kupie mam biały śluz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pipcia Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Ja pamiętam jak miałam pierwszy raz aplikowane czopki,miałam 9 lat byłam na coś tam chora i musiałam mieć czopki.BYŁO TO TAK.Mama poprosiła mnie do salonu i powiedziała że teraz wsadzi mi coś w tyłek,więc ja się wystraszyłam i zaczełam uciekać ale tata mnie złapał i zaniusł do mamy... CDN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pipcia Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Strasznie się bałam,i wyrywałam ale mama przełorzyła mnie przez kolano ściągła spodnie i majtki aja sie tak wierciłam że niechcąco kopłam tate w głowe,a on wtedy wzią taki cienki kij ktury miał pod ręką i zaczął mnie nim bić po gołej pupie,gdy zkończył mnie już bić miałam całą pupe siną ,a ojciec zabronił mi się już wiercić,i wtedy mama wsadziła mi czopka w tyłek.TO CAŁA MOJA HISTORIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ona Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Trochę nie na temat piszecie . Tu ludzie potrzebuja rady a nie jak babcia wkładała czopka a rodzina się patrzyła. Trochę taktu w życiu dziewczyno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kapuśniak Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 No i co nas to obchodzi że ci ktoś czopki wsadza albo cie bije. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wnerwiony Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 pomuszcie z tym śluzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karolina Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 sluz to poprostu siki zmieszane z czopkiem tez tak miałam byłam u lekarza kazał mi zdjonc spodnie i majtki a wtedy wsadził mi czopka do dupy i roszezył mi dziurke w dupie potem wlał mi jakisz płyn i musiałam noszic pieluchy a jak pielengniarka mi je zdejmowała i dawała czopka iu wlewała mi cos to to było w pieluszcze i kazali mi sie kłasc na go i dawali mi zasztrzyki i smarowali mi czipe i wkładali mi tam tabletke i do tyłka czopka i wkładali mi pieluche t nastempnego dnia pielengniarka przyszła i zmieniła mi pieluche to miałam czarny słuz na pieluszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ankacyganka Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Raz poszłam do lekarza a on mnie zbadał i kazał mi się położyć pielęgniarka zdieła mi spodnie lekarz na smarować mi dziurę i włożył czopka i kazał Leżeć prze 10 minut tak mi się nudziło i musiałam nosić pieluchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi