Gość Aaa Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Witam , 10 dni temu podczas treningu sztuk walki zostałem kopnięty w zgięcie kolana od zewnętrznej strony. Przeszył mnie tak jakby prąd od kolana w dół po czasie ból ustąpił , lecz powstało zgrubienie. Na drugi dzień wystartowałem w zawodach lecz pod wieczór około 24h od zdarzenia ból był bardzo mocny i miałem od tego czasu 4 dni problemu z poruszaniem. Teraz ból ustąpił , lecz zgrubienie pozostało. Czy mogę wrócić do treningów ? Co to może być za uraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Medicus Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Witaj! Ewidentnie pojawienie się wypukłości jest spowodowane urazem. Pomimo tego, że ból ustąpił nie powinieneś tego lekceważyć. Bez zbadania kolana oraz wykonania prześwietlenia ciężko jest powiedzieć cokolwiek na temat rodzaju urazu. Konieczna będzie wizyta u lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi