Skocz do zawartości
eChirurgia.pl

Wymioty po posiłku przy nadżerce żołądka

Gość marlena

Rekomendowane odpowiedzi

Miałem takie objawy,może nie po każdych potrawach,ale bywało.Nagminne natomiast miałem nudności ,osłabienie ucisk w żołądku i ból w okolicach *dołka*.Niewiele pomagały mi leki typu Lanzul,Panogastrin i inne.Ulga była chwilowa i częste nawroty.Postanowiłem to zmienić i skoro leki nie dają gwarancji pełnego wyleczenia zdecydowałem się na medycynę tzw.ludową.Udałem się do Centrum Medycyny Chińskiej gdzie otrzymałem zioła na stan zapalny żolądka i na nadżerki.Odstawiłem z biegiem czasu wszystkie leki chemiczne.Po ok dwóch tygodniach zauważyłem pierwszą poprawę,ustąpiły,nagminne nudności.Pojawiały się tylko czasami.Zioła spowodowały że żołądek zaczął pracować inaczej,szybciej trawił,a ja zacząłem schodzić z wagi,po 2.5 miesiącach schudłem o 5kg! bez wyraźnej diety i jakiegokolwiek głodzenia!W połowie kwietnia zacząłem pić sok z owoców Noni,i mogę Ci powiedzieć że to chyba był strzał w 10!W sobotę przed długim weekendem pozwoliłem sobie na kiełbaskę z grila i...piwko! Oczekiwałem rewolucji jeszcze tego samego dnia,ale nic takiego nie wystąpilo!,ani zgagi,ani wzdęcia,ani nudności i bólu!W niedzielę była powtórka i też nic!Oczywiście ktoś może powiedzieć poprawiło się chłopu i szaleje,nic z tych rzeczy!Nie zamierzam psuć tego co mnie tyle upokorzenia i dyskomfortu kosztowało.Tak więc Marlenko decyzję pozostawiam dla Ciebie,ale uważam że ja podjąłem słuszną decyzję.