Gość marlena Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Wymiotowałam po wielu potrawach,po których kilka osób nic nie miało problemu ,tylko Ja,chora niby na NADŻERKE ŻOŁĄDKA,!!!!!!!!!!!Czy ktoś ma ten sam PROBLEM ????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dok Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 masz bulimie?? czy inna formę nerwicy proponuję wizytę u psychologa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jacek Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Miałem takie objawy,może nie po każdych potrawach,ale bywało.Nagminne natomiast miałem nudności ,osłabienie ucisk w żołądku i ból w okolicach *dołka*.Niewiele pomagały mi leki typu Lanzul,Panogastrin i inne.Ulga była chwilowa i częste nawroty.Postanowiłem to zmienić i skoro leki nie dają gwarancji pełnego wyleczenia zdecydowałem się na medycynę tzw.ludową.Udałem się do Centrum Medycyny Chińskiej gdzie otrzymałem zioła na stan zapalny żolądka i na nadżerki.Odstawiłem z biegiem czasu wszystkie leki chemiczne.Po ok dwóch tygodniach zauważyłem pierwszą poprawę,ustąpiły,nagminne nudności.Pojawiały się tylko czasami.Zioła spowodowały że żołądek zaczął pracować inaczej,szybciej trawił,a ja zacząłem schodzić z wagi,po 2.5 miesiącach schudłem o 5kg! bez wyraźnej diety i jakiegokolwiek głodzenia!W połowie kwietnia zacząłem pić sok z owoców Noni,i mogę Ci powiedzieć że to chyba był strzał w 10!W sobotę przed długim weekendem pozwoliłem sobie na kiełbaskę z grila i...piwko! Oczekiwałem rewolucji jeszcze tego samego dnia,ale nic takiego nie wystąpilo!,ani zgagi,ani wzdęcia,ani nudności i bólu!W niedzielę była powtórka i też nic!Oczywiście ktoś może powiedzieć poprawiło się chłopu i szaleje,nic z tych rzeczy!Nie zamierzam psuć tego co mnie tyle upokorzenia i dyskomfortu kosztowało.Tak więc Marlenko decyzję pozostawiam dla Ciebie,ale uważam że ja podjąłem słuszną decyzję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi