Gość Mateusz Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Witam Dzis po godzimach szkolnych uderzyłem się ręką i mam guza na prawej rece (mały plec). Jest on przed kostką. Jak naciskam na niego to jest takki miękki i jak zginam palem to mnie bardzo mocno boli. Mam sie skontaktować z lekarzem ?? Czy czymś smarować albo coś przykładac ?? Proszę o pomoc gdyż nie mogę pisać długopisem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anka ot tak Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 kup sobie altacet rozpusc w wodzie namocz bandazyk i obłóż nim palca ten guzek to po prostu opuchniecie od uderzenia okladaj tak 3-4 razy dziennie palca za 2-3 Ci przejdzie. A mozesz lekko zgiac palca czy jest zablokowany? Bo jak mozesz to za pare dni przejdzie a jak czujesz ze jest jakby zablokowany to moze byc wybity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Mogę ruszać *)) Dzięki za info :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi