Gość Paweł Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 3 tygodnie temu skręciłem lewą kostkę. Chirurg pierw dał altacet i kazał za 5 dni przyjść na założenie gipsu. Dziś go zdjąłem po 2 tygodniach noga jest taka sama jak na początku. Nic się nie poprawiło jeśli chodzi o wygląd. Mogę trochę poruszać nogą ale tylko lekko bo boli nadal. Stanąć na niej mocniej nie mogę bo czuje ból. Czy to coś poważniejszego? Po 3 tyg powinna być lepsza poprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anka ot tak Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Paweł, ja miałam w wakacje skręconą noge to opuchliznę miałam prawie 2 miesiące!! strasznie była opuchnieta i sina czułam jak mnie gips ugniata. Ja jak zdjełam gips to smarowałam taką maścią biało zieloną (nie pamietam nazwy) taki żel zapytasz w aptece to pewnie Ci farmaceutka powie to chyba było reparil czy jakoś tak, piłam wapno 3 razy dziennie brałam magnez i cały czas smarowałam prawie w ogole nie chodziłam a jak lezałam to noge trzymalam lekko w górze zeby krew nie spływała i nie uciskała. Bardzo mnie bolała nie mogłam stanąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi