Gość BOLIGRZEŚ Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Witam! Od dłuższego czasu miałem (bo trochę mniej) bóle brzucha po prawej stronie. Można powiedzieć że były to bóle przewlekłe! Trochę kuło, miałem wzdęcia i inne nieprzyjemne obiawy, które sprawiały że czułem dyskomfort. Obecnie czuje źle, bolą mnie mięśnie i stawy, jestem blady i ciągle zmęczony. Schudłem. Na ciele, pod skórą wyczuwam powiększone węzły chłonne (pod pachami,za uchem,na nadgarstkach,na szyi), trochę boli mnie gardło. Miejscami drżą mi miesnie. Bolą mnie. Byłem u kilku lekarzy ale z marnym skutkiem bo wysyłali mnie na różne badania, które do tej pory nie dały jednoznacznej diagnozy. Wczoraj zrobiłem kolejne badania krwi i wyszły: Z zakresu hematologii- MCV 77,6 fL zak. wart. ref. 80,0-99,0* MCHC 37,2 g/dl zak. wart. ref. 32,0-37,0* MPV 7,6 fL zak. wart. ref. 8,0-13,0. Rozmaz mikroskopowy bez odchyleń od normy. W badaniu USG stwierdzono tylko drobne złogi w obu nerkach.Mam też często nieco podwyższoną temperaturę (ok 37stopni) Ogólnie raz czuję się lepiej a raz gorzej. Właściwie to mogę powiedzieć że jestem osobą *chorowitą* i jak nie brzuch, to boli mnie głowa, jak nie głowa to gardło itd. Ale tak źle jak obecnie (poza zapaleniem zatok które kiedyś miałem) nie czułem się nigdy!!!!!!!!!! Co mi może dolegać?????????????????????????????????/ Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Wyniki morfologii należy pokazać lekarzowi. Nie wiem jak wyglądały poprzednie i czy przyjmujesz jakieś leki. Skoro tylu lekarzy nie potrafiło postawić właściwego rozpoznania, tym bardziej nie jest to możliwe przez internet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Chicco Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 ja proponuje badania na helikobakter pyroli, miałem podobne objawy ale w przeciwieństwie do Ciebie miałem wilczy apetyt i tyłem. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kristobal Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 powiedz lekarzowi niech ci zapisze contix na rezepte on jest, moze to faktycznie helicobacter. powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość magda Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 albo sprawdź, czy nie masz pasożytów . Koniecznie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość max Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 na helicobatrer muszą być 3 antybiotykiiiii Inaczej on wróci i się można zarazić od kazdego i kazdy domownik tam samo musi być przepadany wymazemmm mi dopieor wyszło na wymazieee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karolina Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Mogą to być objawy alergii ja mam podobne problemy od 20 lat, zdiagnozowana przewlekła choroba wrzodowa dwunastnicy refluks,astma i alergie z którymi nie potrafią poradzić lekarze. Diagnoza brzmi ,TAK PANI MA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Karolinka Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Popieram Karolinę. Odpowiedź *lekarzy* MADE IN POLAND Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi