Gość Karolina Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Kilka dni temu na meczu wybiłam łękotkę.. może to troszkę nieestetyczne, ale razem z ojcem pojechałam do kręglarza, ktory nastawił mi ją.. minęły dni, a ja dalej nie mogę wyprostować nogi.. strasznie boli. Czytałam, że bedzie potrzebna operacja.. są jakies inne sposoby? Co powinnam teraz zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość w Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Koniecznie zrób rezonans to zobaczysz co w środku w kolanie jest zrobione. Ja miałam coś podobnego.. Po rezonansie okazało się że mam pękniętą łękotkę i konieczna będzię artroskopia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzegorz Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 a ja proponuje ortopedę, który wyśle cie pewnie na prześwietlenie. Ja kiedyś po blokadzie łękotki leżałem 2 tyg na wyciągu i wskoczyła na swoje miejsce, więc obeszło się bez operacji. to jednak musi stwierdzić ortopeda co będzie właściwe w twoim przypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi