Gość Kacper Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Witam. Od jakiegoś czasu mam częściowo bezwładny duży palec u stopy tz nie mogę podnieść go do góry(wyprostować),lecz mogę go w pełni zgiąć. Oczywiście mam pełne czucie w tym palcu,stopie lecz mam wrażenie jakby nie działał mi prostownik. Proszę o pomoc i porady, oraz gdzie mam się skierować gdyż podczas wizyty u lekarza usłyszałem diagnozę *widocznie tak już musi być*. Wspomnę jeszcze, że kilka lat temu miałem złamane kości śródstopia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROman Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Witam mam ten sam problem. Mam pytanie ktoś się z tym uporał?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba Opublikowano 11 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Cześć Roman, mam ten sam problem. napisz do mnie na azilk@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi