Gość Iwona Gwozdz Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Witam! Miałam usunięty pęcherzyk żółciowy laparoskopem 3 miesiące temu. Początkowo brałam controloc i wszystko było w porządku . Po miesiącu zaczęłam mieć kłopoty z nadmiarem żółci. Codziennie po przebudzeniu miałam biegunkę i złe samopoczucie tzn. czuję się zmęczona i mam nadwrażliwość na ostre światło. Jak można skutecznie się tego pozbyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Najlepiej udać się do lekarza. Być może należy zmienić dawkę leku, ewentualnie lek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Elena Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Dwa tygodnie temu miałam przeprowadzoną laparoskopię usunięcia pęcherzyka żółciowego. Poza tradycyjną pyralginą w razie bólu ,nic z leków mi nie przepisano. Od wczoraj mam niesamowitą biegunkę i zwijam się z bólu. Czy można wyjątkowo, jednorazowo zastosować stoperan?ale to chyba byłaby parodia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi