Gość Łukasz Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Witam chciał bym zapytać o silne bóle w okolicy pępka (nad i pod pępkiem). Mam problemy z krwią podczas załatwiania się, miałem robioną kolonoskopię i wsumie stwierdzono tylko jakieś małe hemoroidy kupiłem maść oraz tabletki DIH a teraz poza tym że krew jest nadal wokół stolca bardzo boli mnie brzuch są to skurcze trwają tak po 20 sekund i są co pół godziny i w tym momencie czuję potrzebę pójścia do toalety. Co to może być ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anka ot tak Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 to moze byc zapalenie dwunastnicy ktore objwia sie wlasnie bolem w okolicy pepka musisz wykonac usg brzucha i moze badanie gastrologiczne, zeby potwierdzic lub wykluczyc dwunastnice, na pewno nie mozesz tego zostawic tak jak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość łukasz Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Dziękuję i śmigam do lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi