Gość Klaudia Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Witam serdecznie. Mam 16 lat i od półtora miesiąca męczy mnie ból po prawej stronie pleców. Nasila się on w momencie gdy biorę większy wdech lub gdy próbuję kichnąć lub ziewnąć. Nie mam żadnych duszności ani innych tego typu dolegliwości. Od roku palę i zastanawiałam się czy może to mieć jakiś wpływ na tego typu bóle. Jeśli nie, to co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zetj Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Witam Mam 16lat, dzisiejszego poranku poczułem bardzo silny ból w górnej części klatki piersiowej, na początku wydawało się że to ból pleców lecz po chwili poczułem że to płuca. w ciągu wczorajszego dnia spaliłem ok. 15 papierosów (skończyłem palić mn.w ok godz. 2:00) i wypiłem 4 piwa, pale od ok. 2-3lat. Ból utrzymuje się od 6:00 aż do teraz i czuje że nie ma zamiaru ustąpić. Czy może to być spowodowane paleniem tytoniu? Bardzo proszę o odpowiedź. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi