Gość Krystian Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Mam 14 i 6 miesięcy. Mój penis w stanie spoczynku ma od 4.5 do 5.5 zazwyczaj, a w stanie *wzwodu* ok. 9 cm. Jestem już w 2 klasie gim. Owłosienie już mam. Gdy się masturbuje to wydziela się jak by to powiedzieć *jak by penis sie pocił* bezbarwna ciecz i dopiero potem biały (podejżewam ze to białe to sperma, masturbuje z nie zsuniętą skorką na penisie). Nigdy nie doszedłem do wytrysku tylko pojawia sie ta sperma. Czy to oznaka dojżewania ? Czy ze mna jest coś nie tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mat Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Czy odczuwasz orgazm? Jak wygląda twój wzrost, masa ciała w porównaniu do rówieśników? Dlaczego nie ściągasz napletka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krystian Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Odczuwam Jesteś raczej z tych wyższych 1.72 cm tak ok. mam lećką nadwage Dlaczego nie sciagam ? Nie wiem, gdy juz mi *stanie* to jak chce sciagnac to ztrudem. Powinno sie przed sciagnac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mat Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Sperma nie zawsze musi być wystrzeliwana. Wyciekanie może być twoją cechą wrodzoną, tutaj możesz porozmawiać z ojcem, delikatnie pytając się o to. pre ejakulat to rzeczywiście ten pierwszy płyn. Twój wiek jest już przeważnie końcem wzrostu penisa na długość - 15 lat.(lub do 2 lat po pojawieniu się owłosienia.) Jeśli masz nadwagę, to masz jeszcze kilka-kilkanaście milimetrów otoczone tłuszczem. Oczywiście powinieneś schudnąć podczas dalszego wzrastania - nie przez dietę ale przez wzrost. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawid Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 To *białe* jak już to tak nazywasz - to nie jest nic ,co mogłoby Ci jakoś zagrażac, Jest to *płyn* , który usuwa z Ciebie nadmiar tłuszczu (konkretnie z twojego układu wydalniczego) ,żeby sperma *miała łatwe dojście do wyjścia*. Wszystko z Tobą w porządku . Jeśli robisz to z zamkniętym naskórkiem ,jak chcesz dojśc do wytrysku?? Pomyśl i spróbuj z odkrytym naskórkiem. Powodzenia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiek Opublikowano 27 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Tez gdy sie masturbuje to tez mam ten płyn wyciekający Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przem Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Mam 13 lat i od górnej części penisa mam wyglądające trochę jak jakieś białe tasiemce pod skórą a gdy ścisnę to wylatuje z tego biały płyn co to może być? Robią mi się też na początku malutkie ranki które z czasem przekształcają się nawet w 5 milimetrowe strupy o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi