Gość 40latek Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Od jakiegos czasu boli mnie jądro :( bol sie nasila wieczorami wyczułem w jadrze guz wielkosci orzecha laskowego zapisałem sie do urologa ale termin mam za 6 mies prosze podpowiedziec co jest przyczyna bolu i co moge zrobic aby tak nie bolała dodam ze nie jestem taki młody mam 40 lat :( zrozpaczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Można przyjmować doraźnie leki przeciwbólowe bez recepty. Ze względu na to, co Pan wyczuł dobrze zrobić usg jąder i postarać się wcześniej udać do urologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Choroby jąder dużo zdjęć http://www.bolimnie.com/anatomia/jader-jadra-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi