Gość Żaneta Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Witam. Okolo 6 miesiecy temu podczas pobytu za granicą uderzyłam głową w metalowa barierkę, wyglądalo to dośc poważnie, po tygodniu wróciłam do POlski aby zrobić badania bo bół byl nie dowytrzymania. Miałam zrobioną tomografię mózgowia w opisie badania nie bylo nic niepokojącego, przyjmowalam odpowiednie leki, po 3-4 miesiącach ból ustąpił. Jednak od jakiegos miesiaca powrócił ten sam bół i ucisk glowy, a takze zawroty glowy, lekarze daja tylko kolejne leki przeciwbólowe. Czy jest obawa ze po takim czasie po wyypadku moga nastąpic jakieś niepokojące zmiany w mózgowiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marysia Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 moja mama miała zawał mózgu i to wieku 41 lat to niemożliwe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marysia Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 mam na imie Marysia moja mama miała zawał mózgu w wieku 41 lat czy to możliwe nie wiadomo opowiem wam o tym jak to się stało. na początku mama była zdrowa nagle pewnego dnia mama siedziała na łóżku i nagle mamie zaczoł drętwieć język drętwieć i połowa strony była zparazilowana potem pszeszło ale po kilku sekundach znowu się to działo zadzwoniliśmy na pogotowie ratunkowe i przyjechało niestety musieliśmy czekac na posiłki bo było ich za mało kiedy czekaliśmy to ja płakałam a mama się trzęsła i wkońcu przyjechali posiłki i zabrali mame w szpitalu okazało się że, mama miała zawał mózgu to było przerażajace ale wkońcu mama wyszła z szpitala i było szystko dobrze ale boje się że to nie było tylko jeden raz. mam na dzieje że wap pomoge dziękujem z przeczytanie i przepraszam z błędy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi