Gość Jolanta Żychska Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Boli mnie prawa stopa i jest napuchnięta od palców i wyżej oraz bardzo mnie boli a w szczególności przy chodzeniu i kuleję bo nie mogę na nią przystąpić.Skontaktowałam się z lekarzem pierwszego kontaktu skierował mnie na prześwietlenie ale to nic nie wykazało również zabiegi fizykoterapie nie pomogły skierował mnie do ortopedy, ortopeda zlecił fizykoterapie to też nie pomogło tylko mam w ty miejscu poparzoną stopę i dalej sama nie wiem co mam robić od 15.10.2008r. jestem na zwolnieniu lekarskim a tu żadnej poprawy nie widać, a tym bardziej moja praca polega na szybkim chodzeniu i dźwiganiu po torach bo pracuje na P.K.P. Proszę o jakąś radę czy może jakieś wskazówki, poza ty prześwietleniem tej stopy to żadnych innych badań nie miałam robionych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Czy występuje jakaś zmiana skórna? Może powodem jest zakrzepowe zapalenie żył, albo zakażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jolanta Żychska Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Jest zaczerwieniona i jak dotykam to miejsce to jest bardzo wrażliwe i piecze. I jeszcze mam jedno pytanie: to ogólnie to bardzo bolą mnie nogi od pasa w dół przejdę około 2 km to strasznie mnie bolą proszę o rad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Iza Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 bola mnie stopa ze nawet nie mogę chodzic co robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość izabela Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 pan 80 lat ma swiąt nie pomagają masci co robic czy może mnie zarazić.[rosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi