Gość nowy Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Od kilku tygodni odczowam bole przewlekle brzucha w dole jak i w gornych czesciach brzucha jak tez stalty bol w lewym pozdzebrzu do tego kazdy stolec ktory oddaje zmienil barwe jest szarozoty miekki jego zapach jest podobny do tych przy biegunkach czy to moze byc cos powaznego z moja trzustka robilem usg i bylo , morfologie ob proby watrobowe i trzustkowe i wszystko wyszlo ok, troche tez stracilem na wadze ok 5kg,ale apetyt mam, czy to moze byc rak trzustki ??? prosze o odp. mam 37 lat chcialbym jeszcze nacieszyc sie zyciem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nowy Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 moze to nie wazne ale jeszcze chcialem dodac ze mimo ze bare razy ostatnio sporzywalem buraczki cwiklowe , to stolec wogole sie nie zabarwil i nadal jest szarozolty czy to cos niepokojacego ?? co o tm myslicie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi