Gość Bogdan Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Mam pytanie jestem po usunięciu śledziony . Czy mam brać tabletki zakrzepowe już cały czas ? do końca życia ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość STANISŁAW Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Przyjmowanie leków zakrzepowych po usunięciu śledziony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość STANISŁAW Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Mam pytanie jestem po usunięciu śledziony . Czy mam brać tabletki zakrzepowe już cały czas ? do końca życia ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dorota Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 nie mam sledziony od 27lat nigdy nie pryyjmowalam lekow zakrzepowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jula Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 nie mam sledziony od miesiaca i nie przyjmuje lekow. Chyba ze plytki przekrocza 1mld Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi