Gość kamil Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Witam, mam 16 lat i gdzieś pół roku temu wybrałem się do lekarza specjalisty ponieważ przy zwodzie napletek schodził do 1/3 żołędzia, a przy spoczynku to z trudnością go ściągałem. Powiedział że wystarczy wydłużyć wędzidełko, przy miejscowym znieczuleniu. Spytałem się go czy nie mam za wąskiego ujścia napletka a on powiedział , że nie, ze wszystko bedzie okej. No i miałem operacje i przy spoczynku moge spokojnie ściągnąć wędzidełko tak do 1/2 długości penisa, natomiast przy zwodzie, ciężko jest ściągnąć, a jak ściągne to odczuwam ból i potem bardzo cięzko mi jest tą skóre spowrotem nasunąć. I tu jest moje pytanie. Nie wiem czy mam znowu do niego iść, czy wystarczy po prostu troche poćwiczyć przy kąpieli. i nie chce znowu gadać o tym z rodzicami, bo co sobie pomyślą? że miałem operacje a znowu jest coś nie tak? POMÓŻCIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość respecto Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Niestety, powtarzanie zabiegu plastyki wędzidełka, to norma. Tak mi powiedział lekarz - sam jestem kilka dni po drugim zabiegu, bo po pierwszym podczas wzwodu bolało jak cholera. Spróbuj poćwiczyć, ale niezależnie od tego, idź do kontroli do urologa. I nie wahaj się mówić rodzicom - przecież to nie Twoja (niczyja) wina, że coś Cię boli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi