Gość Arturo Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Witam ponad 2 lata temu miałem usuwany woreczek żółciowy metodą laparoskopowa, to tego czasu bylo wszysto oki nic mnie nie bolalo i w ogole, az do ostatniego grudnia 2011 roku. Dostałem takiego bólu jak wtedy co mialem kamienie, bolalo mnie przez ok, 1,5 h raz mniej raz bardziej wzialem ketonal i nospe i pozniej przeszlo. Czy to moze byc watroba, trzusta czy cos bo zmartwilem sie tym :( dodam ze moje odzywianie jest rozne, alkohol tez pije nie czesto ale pije. Miesiac temu robilem badanie krwi wszysto bylo oki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majka Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zrób usg, może masz nowy kamyk w przewodach (oby nie). Szukaj, jak nie znajdziesz, trzeba zauważyć, czego nie możesz jeść *p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Arturo Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 a gdyby sie okazalo ze mam kamyk w przewodach to co wtedy? ale np czy mam sie obawiac o watrobe lub o trzustke ze cos z nia nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majka Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Z tego co wiem to wtedy kamyki są operowane *p i jest to klasyczne ciecie. Co do wątroby i trzustki to nie wiem. Może coś zjadłeś, wypiłeś co nie bardzo twój organizm przyjmuje i poszło w atak. Z tego co słyszałam od innych *wyciętych pęcherzyk - owców* to też maja czasem takie ataki, często po jedzeniu tłustym, które już wcześniej spożywali i nic im nie było. To musisz sam przemyśleć. Najlepiej jednak udać się do lekarza i zrobić badania dla bezpieczeństwa narządów, w końcu nikt z nas nie ma trzustki czy wątroby w zapasie na * w razie czego*. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Arturo Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 dzieki za rade. Ano własnie ja przez ponad 2 lata rowniez nie odczuwalem zadnego bolu to zdarzylo sie 1 raz. zaczekam jeszcze moze sytuacja sie unormuje, jesli bede mial ponownie atak udam sie wtedy do lekarza bo coz innego wyjscia nie bedzie. Poki co minął tydzień i jest oki jem wszystko i zadnych atakow ani nic w tym stylu nie bylo, mozna rzec jest normalnie co mnie cieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi