Gość Madelaine Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Witam! Zaczęła mi się tworzyć przepuklina (przy dotykaniu wyczuwalny jest niewielki guzek, który się nie zmienia). Chciałabym przekłuć sobie pępek. Czy kolczyk mógłby mi zaszkodzić w tej sytuacji? Z góry dziękuję za odpowiedź, Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Madelaine Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zapomniałam zaznaczyć, iż jest to przepuklina pępkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość magalena Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 szkoda że tak mało ludzi interesuje się swoim zdrowiem, ja mam kolczyk w pepku i słyszałam że od tego jest przepuchlina ile w tym prawdy to ja nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi