Gość janka02 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Od 3 miesiecy mam biegunke, bole brzucha, zmieniony rytm wyprozniania, rowniez zdarza się krew w stolcu. stolce sa czesto *tasiemkowate*. mialam robiona morfologie krwi z ktorej wynika ze neutrocytow mam 31,6% a limfocytow 55,5% oraz nieznacznie zwiekszona ilosc monocytow 0,88% i hematokryt niższy 36,7%. Czy mozliwe ze mam polipy badz tez pasozyty w jelitach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mat Opublikowano 17 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Czy straciła Pani na wadze przez te miesiące? Czy straciła Pani na wadze w miesiącach wcześniejszych - proszę o wartośći Czy je Pani mniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość janka02 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 tak sraciłam na wadze przez ten czas, problem jest od wrzesnia ale w czerwcu ważyłam 47,5 kg, dzisiaj waze 44/44,5kg. Jem normalnie, nic w mojej diecie sie nie zmienilo, ilosci spozywanego jedzenia rowniez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mat Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zmiana wagi ciała nie jest istotna, jednak proponuję wykonanie badania kolonoskopii celem wykluczenia choroby rozrostowej, po wykluczeniu należałoby rozpocząć suplementację żelaza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi