Gość jj Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Witam, wczoraj dopadły mnie wymioty, ból żołądka oraz rozwolnienie. Wieczorem rónież gorączka. Nic tego dnia nie zjadłem garstką jagód wieczorem. Dziś wszystkikie objawy ustały, wydaliłem stolec jednak o dziwnym kolorze, w 80% normalnym, jednak miejscami pojawiły się czarne plamy, co mnie zaniepokoiło. Czy to coś poważnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość a)* Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 To tak zawsze? To szczerze wspolczuje.Mowia,ze najlepszy Stoperan. Jak nie pomoze o koniecznie do lekarza.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jj Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Nie, pierwszy raz taka sytuacja...chyba jakiś wirus, ostatnio w mojej okolicy wiele ludzi na ból żołądka narzeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TAKIE JEST ZYCIE Opublikowano 17 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Wedlug mnie ten zmieniony kolor stolca to od jagod. Nie ma czym sie martwic.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi