Gość Leokadia Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Dzień dobry. Chciałabym dowiedzieć się, która operacja usunięcia kamieni żółciowych jest bezpieczniejsza - tradycyjna, czy za pomocą laparoskopu? Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majka Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 obie metody są bezpieczne. gdyby tak nie było, to by ich nie wykonywano. Sama miałam laparoskop na pęcherzyk, ale i tradycyjnie miałam na coś innego i żyję. Nie ma co panikować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pitt Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 O sposobie operacji niech zdecyduje chirurg!Ja miałem operację pęcherzyka 23.11.2011metodą tradycyjną bo wymagała tego sytuacja,po sześciu dniach opusciłem szpital.09grudnia pozbyłem się szwów,czuję się bardzo dobrze!Przy okazji tradycyjnej operacji chirurg sprawdził inne moje *podzespoły*!Pozdrawiam!Panią Lodzię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi