Gość zwiezda Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Witam O lutego tego roku,ciągle choruję,przeważnie anginy,albo zapalenia oskrzeli,nawet w okresie letnim miewam katar i ból gardła,a teraz w ciągu 2 miesięcy przechodzę drugi raz zapalenie,wpierw miałam anginę,którą leczyłam antybiotykami 2 tygodnie a teraz znów mam zapalenie oskrzeli i też biorę antybiotyk,nie wiem co mam zrobić,bo wystarczy krótki spacer a już mam katar na dworze bardzo marzną mi ręce nawet w rękawiczkach i w ogóle jest mi zimno i leje mi się z nosa wodnisty katar,badania krwi robiłam i nic złego nie ma mam zawyżone tylko krwinki czerwone i rozmaz krwi też jest zawyżony dodam jeszcze że nie mam w ogóle gorączek temperatura przeważnie to 35,1 stopni...... badania tarczycy były robione i są ok Czuję się ciągle rozbita i słaba lekarz nie wie co ze mna zrobić bo co idę to kolejne zapalenie i antybiotyk.... Jak się uchronic od tych chorób ? Leki pomagają na kilka tyg i znów łapię infekcję...... Boli mnie żołądek od tych leków już,mam 32 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi