Gość Olaf Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Witam.Zdarzyło mi się niefortunne spotkanie z funkcjonariuszami prawa.Po użyciu kajdanek ,na drugi dzień stwierdziłem ,że na zewnętrznej stronie ręki obejmujący obszar od kciuka i połowę dłoni wystąpiło odrętwienie-brak normalnego czucia jak było to kiedyś.Minęło od tamtego dnia już 3 miesiące ,a poprawy jako takiej nie ma.Pytanie , co mogło ulec urazowi przez zbyt długi ucisk kajdanek na nadgarstek.czy ta dolegliwość sama przejdzie z czasem,czytałem ,że nerwy dość długo się regenerują do pół roku,czy wybrać się z tym problemem do lekarza ,czy we własnym zakresie się leczyć,rehabilitacja,leki?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anna Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Poczytaj o ciesni nadgarstka i idz do neurologa,lub ortopedy od reki.Dodatkowo witamina B,masaz wirowy w cieplej wodzie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi