Gość Dzina Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Witam ! Trzy tygodnie temu miałam usówany kaszak na policzku przy nosie wielkosci ok 3-4 cm zabieg wykonywał chirurg plastyk, miałam 6 szwów po tygodniu mi je zdjeto . Teraz blizna ładnie sie goi został jeszcze strup . Martwię sie bo zauważyłam ze pod blizna mam małe zgrubienie okragłych kształtów mniej wiecej na srodku blizny lekko wychodzac po za jej obszar srednica tego zgrubienia to ok 0.5 cm . sam kaszak ktory został usuniety był troche wzej niz to zgrubienie czy to jednak mozliwe ze tak szybko odrósł ? co to moze być ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaszax Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 To pewnie drugi kaszak, ale nie panikuj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi