Gość Paweł Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Witam. Od 5 dni czuje dokuczliwy ból brzucha, jest on umiejscowiony w lewej dolnej części. Na początku odczuwałem go tylko gdy ucisnąłem to miejsce, ból był kłujący lecz nie wielki wiec nie zwróciłem się do lekarza, z czasem ból narastał, teraz odczuwam go nawet gdy siedzę lub leżę. Do objawów dochodzą zaparcia oraz wzdęcia, nie kiedy boli bardziej lecz, tak to nazwie,* gdy coś się w brzuchu przewróci, pobulgocze*, ból przechodzi. Wydaje mi się że ból ten promieniuje do pęcherza, czuje lekki ucisk przy oddawaniu moczu. Brałem NO-SPE lecz nie pomagało. Niestety jeżeli ból nie ustąpi, do lekarza mogę udać się dopiero w środę (lekarz na urlopie) ewentualnie pozostaje pogotowie, do tej pory jednak chcę się dowiedzieć w przybliżeniu co to może być. Z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paweł Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 zapomniałem dodać , że dzisiaj pojawiło się ogólne osłabienie organizmu i podwyższona temperatura 37 i 3 kreski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość medicus Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Ile Pan ma lat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi