Gość Kamila Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Witam mam 24 lata.Moj wynik USG-szerokość cieśni 1,5 mm. wymiary płata prawego-15,6*36,2 wymiary płata lewego-16,1*35,9 echogeniczność gruczołu niejednorodna z obszarami o obnizonej echogenicznosci w cieśni przyśrodkowej prawego płata oraz w cieśni bocznej lewego płata tarczycy.Drobne ognisko hiperechogeniczne wyraznie konturowane(5,4mm)w płacie lewym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Małgorzata Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Witam.Chociaż leczę się od wielu lat mój wynik USG też nic mi* nie mówi*.Co to znaczy*W prawym kikucie ognisko hypoegeniczne 8*9mm. i 6*6mm. oraz izoechogeniczne z hypo otoczką7*5mm*.???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi