Gość Agnieszka Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Witam! Wczoraj wracając z uczelni do domu nagle zaczęła mnie boleć lewa stopa, a dokładniej w miejscu kości klinowatej. Nie wiem dlaczego ponieważ ani źle nie stanęłam, ani nie upadłam. Po zdjęciu butów zauważyłam jakby taką *górkę* w miejscu które mnie boli. Zaznaczam że boli mnie tylko przy dotyku oraz gdy mocniej stanę na stopie. Stopa nie jest sina ani opuchnięta, chodzić mogę normalnie. Bardzo przerażają mnie kolejki na pogotowiu, więc nie wiem, czy poczekać kilka dni i smarować altacetem i innymi maściami, czy udać się na prześwietlenie. Pozdrawiam Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Joanna Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Ja mam to samo, ale widzę, że nikt Ci nie odpisał :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wiktoria Opublikowano 8 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Mi też dolega to samo tylko że ja się uderzyłam w tą nogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi