Gość Krystian Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Czy po wykryciu przepukliny mogę operacje odłożyć na dwa miesiące? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 JA odłożyłem operację przepukliny na 3 miesiące. To wszystko zależy od tego jak zaawansowana jest tak przepuklina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bożena z Przemyśla Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Witam.Mam przepuklinę pachwinową z lewej strony.Bardzo się boje operacji a po operacji jeszcze bardziej się boje bólu i ze będę miała duży brzuch.Rok temu miałam wstrząs mózgu i byłam w szpitalu na obserwacji badania były dobre no prawie w dniu wyjścia do domu objawiła się depresja.Leczyłam się pół roku.Wydaje mi się ze znowu wraca.Od siedmiu miesięcy nie biore lekarstw.Chodziłam do psychiatry i do psychologa bardzo mi to pomogło.Acha mam pięcioro dzieci.Co ja mam zrobić?Boje się ze po operacji wróci depresja i to jeszcze silniejsza niż miałam a miałam silną.Ciągle myśle że nie obudze się po operacji.Czy ja najpierw mam iść do psychologa i psychiatry?Czy powraca depresja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamil Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Powiem tak u mojej dziewczyny wykryto przepukline 11 lat temu a na zabieg odważyła sie dopiero 3 miesiace temu po tym jak ją wreszcie namówiłem. operowali ją 2 dni temu skutkiem tego zwlekania bylo powiększenie sie przepukliny ale mogła normalnie funkcjonować nie liczac od czasu do czasu silnych bóli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi