Gość Anonim Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Czy jest to możliwe w wieku 15 lat mieć owsiki? :( Podejrzewam je ponieważ w nocy ciężko mi zasnąć z powodu swędzenia odbytu oraz czasem w dzień ale to jest sporadyczne. Piszę tutaj ponieważ...wstydzę się do kogokolwiek z tym iść... */ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adrian Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Czy jest to możliwe w wieku 15 lat mieć owsiki? :( Podejrzewam je ponieważ w nocy ciężko mi zasnąć z powodu swędzenia odbytu oraz czasem w dzień ale to jest sporadyczne. Piszę tutaj ponieważ...wstydzę się do kogokolwiek z tym iść... */ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość daria Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 nie wiem ale ja też tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ja Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 to jest możliwe ja mam w wieku 13 lat i też swędziało musisz iść do lekarza bo ci samo nie przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majka Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Też tak miałam. Zdarzało się że z rana około 20 leżało mi na bieliźnie wtedy poszzłam z mamą do lekarza wytłumaczyłam mu o co chodzi i prrzepisał mi tabletki które pomogły . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Daria Opublikowano 21 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2022 Owsiki zdjęcia jak wyglądają =>> mojachoroba.pl/choroby/owsiki-owsica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi