Gość Bożena N . Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Mój tata( 76lat) ma zdiagnozowaną kamicę pęcherzyka żółciowego . Od czterech lat ma dwa bypasy i migotanie przedsionków . Moje pytanie brzmi . Czy osoba w takim stanie może poddać się operacji usunięcia pęcherzyka żółciowego w znieczuleniu ogólnym ? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LESZEK.S. Opublikowano 23 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Mam 65 lat,jestem po bypasach ,mam migotanie przedsionkow,wszyty cardioventer/defibrylator idwa tygodnie temu tj.7 listopada mialem operacje usuniecia pechezyka zolciowego ,dzisiaj tj.23 .011. zdjeto mi szwy .OPERACJe wykonal PAN PACKOWSKI W PLOCKU czuje sie swietnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi