Gość Patrycja Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Witam, mam 23 lata. O paru dni pobolewa mnie lewa strona szyi, a mianowicie konkretnie w jednym miejscu. Zbagatelizowalam to, myslac ze moze troche mnie przewialo i bol promieniuje od ucha. Dodam, ze jedynie przy dotknieciu tego miejsca odczuwam bol. Wczoraj zauwazylam, ze pojawil sie na mojej potylicy (takze lewa strona) guz, wielkosci opuszka palca. Przy plaskim przylozeniu dloni do glowy odczuwam w tym miejscu wybrzuszenie. A dotykajac odczuwam silny bol. Czy guz i pobolewajace wezly chlonne po tek samej stronie glowy (w odleglosci ok 3-4 cm od siebie) maja ze soba cos wspolnego? Czy powinnam jak najszybciej isc do lekarza? prosze o rade. dziekuje z gory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 W okolicy potylicy również znajdują się węzły chłonne. Dobrze udać się do lekarza. Odczynowo powiększone węzły chłonne świadczą o procesie zapalnym. Pewnie potrzebny będzie antybiotyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz Opublikowano 25 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Mam guzka po prawej stronie potylicy,przechodze teraz szkarlatyne czy to mam ze soba powiązanie???guzek jest na opuszke palca jest twrdy ,jak kosc,nierusza sie ,i nie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sss Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 mozesz miec ziarnice zlosliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marta Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Ja od dwoch dni mam powiekszony wezel po lewej stronie szyi jest ruchomy i boli.Tez boje sie co to moze byc.Moze ktos pomoze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość urszula Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 niedawno zrobil mi sie guzek wielkosci opuszka w tej chwili jest ropny i zrobil mi sie drugi guzek bardzo boloncy i twardy z prawej strony szyjiurszula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi