Gość Łukasz Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Witam, mam 14 lat i od pewnego czasu borykam się z pewnym problemem. Otóż czasami w nocy nachodzi mnie potrzeba ciągłego oddawania moczu. Ostatniej nocy prawie od 23:00 do 4:00 musiałem dosłownie co 2 min chodzić do ubikacji w celu oddania moczu.Mocz po pewnym czasie zmienił kolor na bezbarwny(był jak woda). Jest to bardzo męczące ponieważ rano muszę wstawać do szkoły a 4 godziny snu nie wystarczą. W ten dzień nie piłem nic ponad normą. Co to oznacza? Jak to leczyć i dla czego wogóle muszę co chwilę chodzić do ubikacji. Dodam że pół roku temu miałem badanie moczu i sprawdzenie czy jestem cukrzykiem. Wynik moczu był w normie jak i cukrzycy(nie mam). Proszę o pomoc w tej sprawie. Pozdrawiam Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość magla Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 dziwne.. może powinieneś zrobić badanie moczu tego pierwszego - tego który jest bardziej zagęszczony. moze w dzień za mało oddajesz mocz i bakterie sie kumulują i w nocy dają o sobie znać a Twój organizm tak reaguje, że je musi koniecznie wydalić. może powinieneś stosować jakieś leki, które utrudniają przyczepianie bakterii do pęcherza (nawet delikatne naturalne typu pro uro) i starać się częsciej w dzień oddawać mocz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi