Gość Marcin Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Mam 43 lata. W marcu tego roku mialem operacje na raka jelita grubego. Po 2 dniach niestety nastapily komplikacje* wystapila infekcja calego organizmu, druga natychmiastowa operacja i ponad dwu tygodniowy pobyt na oddziale intensywnej terapi. Ledwo mnie odratowali* duza wine ponosi personal szpitala bo nikt nie reagowal na pogarszajacy sie stan zdrowia* na szczescie mam silny organizm i zwalczylem infekcje. Niestety pozostal jeszcze jeden problem: otoz mimo ze dochodzi do erekcji, mam orgazm to nie ma wytrysku - sperma po prostu sie cofa. Czy wystapil w zwiazku z tym jakis blad podczas operacji? Czy to tymczasowy stan i z czasem wszystko wroci do normy? Prosze o odpowiedz i porade. Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość medicus Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Proszę powiedzieć, gdzie był guz, jaką cześć jelita usunięto, czy jest stomia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość olek Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 caly odbyt ijest stomia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi