Gość Jola Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Witam .Mam zerwane sciegno nad pieta czy koniecznie muszę miec operację .W tej chwili mam opuchlizne i mogę chodzić, jedyne co to zgiecie palcow.i stopy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jola Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 jestem tydzien po operacji sciegna achillesa.mam gips na nodze od stopy nad kolanem około 35 cm.jak dlugo bede go nosiła .czy jest szansa na zmniejszenie go do kolan ,i czy mozna cos innego zalozyc na noge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbyszek Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Ja również jestem tydzień po operacji ścięgna Achillesa i mam takż gips od stopy do kolana. Za tydzeńbędę miał zamianę gipsu na but typu wolker. Raczej dużej poprawy nie ma co się spodzewać. 6 do 8 tygodni to podobno minimum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi