Gość Crulick Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Witam Moj ojciec jest po operacji usuniecia woreczka zolciowego(czesciowej) i okazalo sie że ma podejrzenia istnienia nowotworu w jamie brzusznej ? Kilka lat temu mial raka jelita grubego. Proszę o pomoc przy tłumaczeniu diagnozy po badaniu histopatologicznym : INFILTRATIO CARCINOMATOSA TELAE ADIPOSAE - ADENOCARCINOMA Z góry bardzo dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Naciek nowotworowy tkanki tłuszczowej - gruczolakorak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Crulick Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Barbara Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Proszę o odpowiedź jak długo można przeżyć po zdiagnozowaniu Adenocarcinoma G2 zgięcia esiczo-odbytniczego? Bo może nie warto poddawać się całej tej męce leczenia jak to nie przedłuży zbytnio życia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Radek Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 ja żyję po operacji już szósty rok, ale miałem tylko G1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Artur Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Mój tata ma gruczolakoraka niskozróżnicowanego żełądka z cechami martwicy. Chciałem sie doczytac co to za dziadostwo,nie znalazłem odpowiedzi na wszystkie pytania.Już nie chce wiedziec. Wiem że bardzo go Kocham i szanuje.Zrobie wszystko żeby był jeszcze długo ze mną.Jeśli będzie trzeba sprzedam co mam aby go ratowac. Boje się ale nadzieja jest wielka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi