Gość Kamila Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Witam jestem w 3 dobie po laparoskopii pęcherzyka żółciowego i czuje co jakis czas szczypanie ,kłucie w okolicy pępka bardziej z lewej strony.Prosze mi odpowiedziec czy to normalne .I mam kilka pytań czym sie ratowac w razie bóli po jedzeniu i jakie herbatki ziołowe moge pic zeby wszystko sie dobrze goiło.I kiedy ma nastąpić wypróżnienie bo jak narazie nic sie nie dzieje,Dziekuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jbk Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 witaj, ja jestem po operacji już 3 rok i od czasu do czasu odczuwam kłucie i szczypanie w okolicy pępka tylko, że po prawej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Danusia Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Witam ja jestem 3 tygodnie po usunięciu woreczka i jeszcze czuję kłucie w okolicy pępka ,to chyba normalne ..a co do wypróżnień ,to w szpitalu podawano mi metoclopramid i bardzo dobrze po tym się wypróżniałam ,zresztą w domu też jeszcze brałam przez kilka dni i wszystko bylo ok ,ale ostatnio też zaczęlo mi dokuczać zaparcie ,a nie chcę brać już tego metoclopramidu ,bo jestem po tym bardzo senna ,ale zaczęłam pić rumianek i jakoś idzie chociaż z trudem ...a i na blizny warto coś sobie kupić i smarować ,oczywiście po wyciągnięciu szwów ,jak jest dosyć zagojone to wtedy tak nie szczypie i nie ciągnie ..ja kupiłam sobie cepan ,bo to było najtańsze ..pozdrawiam Danusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi