Gość monika Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Witam mam na imię Monika lat 31,moje pytanie dotyczy zabiegu który przeszłam ,3 tygodnie temu miałam operacje przepuchliny kresy białej,nie pokoi mnie blizna po operacji poniewaz w niektórym miejscu gdzie miałam szyte to szczypie mnie ta blizna i mam troche czerwona ja czy cos sie dzieje,bo nie pokoje sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ola Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 operację miałam 2 lata temu i mialam tak samo.. mi nic nie było, po prostu się goiło i to były tego skutki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość monika Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 aha dziekuje mysle ze tez nic sie nie dzieje umnie,bo tak czasami mam dzis akurat mnie nie szczypie,dziekuje za tak szybką odpowiedz Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi