Gość Igor Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Witam, Jestem świeżo upieczonym studentem i nęka mnie jeden problem. Od jakiegoś czasu zauważyłem że mam spore problemy z pamięcią.... Mam za ledwie 19 lat i w tym wieku nie powinno się mieć takich problemów... Mój problem zaczyna się już od pierwszej chwili z człowiekiem... Nie pamiętam imion i twarzy nowo poznanych osób.... Często się zdarza, że ludzie sami mnie zaczepiają na ulicy a ja nie mam pojęcia skąd mnie oni znają... Także po zakończeniu rozmowy za bardzo nie wiem czego ona dotyczyła... I ciężko jest mi powtórzyć komuś innemu o czym rozmawiałem z rozmówcą... Także podczas wykładu mam straszne problemy... Byłem przedwczoraj na wykładzie z resztą bardzo nudnym i dzisiaj nie ma szans aby powtórzył choćby słowo... Dlatego zastanawiam się co z sobą zrobić... Jakieś witaminy brać które poprawią wydajność mózgu czy udać się z tym do specjalisty... Zaznaczę, że mieszkam z rodzicami więc nie muszę truć się fast food*ami, nie palę, nie biorę narkotyków... Czasem tylko piwo lub coś mocniejszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi