Gość Jolka Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Dzień dobry. Od wczoraj odczuwam bardzo delikatne mrowienie dłoni i stóp. Czasami nawet takie bardzo delikatne kłucia, które *chodzą* po stopach i dłoniach. Nie jest to ciągłe. Dodatkowo od kilku miesięcy pobolewa mnie odcinek piersiowy kręgosłupa, ale nie zawsze. Wiem, że mam skrzywienie tego odcinka już od kilkunastu lat. Ponadto około 2 miesięcy temu przychyliłam się i już się nie mogłam wyprostować, gdyż czułam ból gdzieś w okolicy kości ogonowej. Po kilku tygodniach przeszło. Nadmienię, że taką sama sytuacje miałam wcześniej kilka lat temu 2 razy z tym, że było gorzej. Musiałam brać zastrzyki, bo nie mogłam wstać z łóżka. Od półtora roku mój styl życia bardzo się zmienił. Mam bardzo mało ruchu. W ciągu doby mniej więcej od 10 do 22 siedzę, często nawet i dłużej. Przeważnie w pozycji lekko pochylonej do przodu z głową przechyloną do dołu. (praca chałupnicza). Czasami przejdę się chwilę. Raz w miesiącu jeździłam w góry. I to praktycznie był mój jedyny większy wysiłek. Czym mogą być spowodowane te mrowienia? Mam 42 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi