Gość kamilllll Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Witam. Co to może oznaczać, kiedy od kilku lat zawsze po przebudzeniu się czuje się bardzo źle. Już nawet nie chodzi o psychike, bo tak wielu sobie to tłumaczy. Tyle, że ja w ogóle nie mam apetytu, jest mi gorąco, kręci mi się w głowie, mam sucho w jamie ustnej, mam nudności, czuje bardziej bicia serca. Nie pije alkoholu, nie pale papierosów. Prowadze spokojny tryb życia. A zawsze po przebudzeniu źle sie czuje, więc najlepszym wyjściem dla mnie jest nie iść spać, ale spać trzeba przecież. Im dłużej nie śpie tym lepiej sie czuje, im bardziej jestem głodny tym też czuje się lepiej. A serce wali mocno i szybko. Do tego czasem mi drętwieją, cierpną różne części ciała łącznie z twarzą... a no i rano zawsze mam luźny stolec, im później tym jest lepiej z jelitami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anka Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 a co na to lekarz? może potrzebna gastroskopia? ja rano źle się czułam, miewałam szybkie bicia serca, oblewał mnie pot, ale wtedy miałam słabe wyniki TSH. Z tym, że u Ciebie jest też inny problem i wg mnie dość poważny, nie lekceważyła bym tego. Zawroty głowy, bicie serca może to z braku jedzenia i mikroelementow, potasu, magnezu... może to być krążenie... dużo rzeczy więc śmigaj do lekarza czym pędzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi