Gość szyna Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Od kilku dni mam straszne bóle kłujące w żebrach i klatce piersiowej z prawej strony. Ciężko mi się wdycha i wydycha powietrze. Ból nasila się podczas schylania i gwałtownych ruchów oraz ziewania i kichania. Czuję się jakbym bardzo szybko się męczył. Puls mam w granicach ok 70 czyli dobry a ciśnienie ok 135/80. Czy to może być spowodowane ćwiczeniami na siłowni?? Dodam jeszcze, że biorę odżywki dobrane przez spacjalistę (bcaa, hmb, l-karnityna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dzino Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Być, może jest to tzw. skurcz mięśni międzyżebrowych. Doznałem takiej kontuzji, gdy wyciskałem sztangę nad głowę stojąc.Długo walczyłem z tą kontuzją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szyna Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 no co coś mi się wydaje, że bedę musiał sobie zrobić dłuższy odpoczynek :/ Dzięki za odpowiedz i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi