Gość Kamil Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Witam, mam problem z penisem. Zadaje pytanie, pomimo że był temat podobny, gdyż nie do końca wyczerpał moje pytania - wątpliwości. Moim problemem jest kawałek naskórka zrośnięty z żołędziem. W momencie odciągania napletka napina się co powoduje ból. Chciałbym uniknąć, operacji/zabiegu obrzezania jak tylko się da. Chciałbym wiedzieć, czy oprócz metod chirurgicznych nie ma innego sposobu? Na przykład ćwiczenia, maści i tym podobne? Z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Eryk Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Witam Moim problemem naciganie naskórka. Nie wiedziałem wogole że tak trzeba go naciagac i czyścić. Mam 16LAT Podczas kąpieli naciągane naskórek ale tylko troszkę żeby umyć, ale dzisiaj natrafiłem na temat chorób i zacząłem się niepokoić. Pierwszy raz naciągłem go dzisiaj do żołędzia ale sprawiało to trudność, ponadto zauważyłem że od dolnej strony penisa jest kawałek naskórka zarośniętego z żołędzia od środka (nie wiem czy to normalne) Dzisiaj po pierwszym naciagnieciu go całkiem zauważyłem żółty i biały osad w środku. Bardzo proszę o odpowiedź gdyż za wszelką cenę chce uniknąć operacji ponieważ się jej boję. Może moje obawy są nie potrzebne i wystarcza same ćwiczenia naciągania i czyszczenia i skórka się rozluźni gdyż nie wiedziałem nigdy że trzeba ją tak naciagac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi