Gość Kacper Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Witam. mam pytanie odnośnie zabiegu żylaków powróżka nasiennego metodą laparoskopową. Czy taki zabieg wykonuję się w trybie jednodniowym czy trzydniowym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Zależy od szpitala . Ja np leżałem w szpitalu od wtorku rano do piątku rano . We wtorek zrobili mi wszystkie potrzebne badania , środę operacja , czwartek zostawili mnie jeszcze kontrolnie a w piątek wyszedłem . W sumie to lekka operacja po 1 dniu można już chodzić a po tyg wszystko jest ok . Teraz jestem 3 tyg po operacji , świetnie się czuje a blizny są bardzo małe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi